Social Media Marketing

social-media-marketing-digitallab-1240x600

Social Media Marketing (SMM) se traduce din engleză ca marketing pe rețelele de socializare și reprezintă strategia de promovare și/sau comunicare a unui brand cu clienții săi prin intermediul site-urilor de socializare (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Odnoklassniki.ru etc).

Promovarea pe rețelele de socializare a devenit un must în ziua de azi atât pentru companiile mari cât și pentru cele mici. Popularitatea acestei metode de promovare constă în faptul că prin intermediul rețelelor de socializare – companiile își pot promova produsele și serviciile eficient, dar, în același timp pot recepționa feedback calitativ (pozitiv sau negativ) de la clienții săi. Barierele de comunicare pe rețelele de socializare se diminuează, astfel comunicarea dintre companie și client este una mai familiară și mai productivă.

Strategiile de promovare și comunicare pe rețelele de socializare de obicei se stabilesc pe termen mediu și lung. Astfel, se creează un plan cu toate acțiunile bine definite, săptămânale, lunare, trimestriale anuale.

Clienții noștri:

Dacă ai nevoie de o strategie complexă în Social Media ne poți apela la numărul 079 967 655 sau scrie-ne la adresa de email:  sales@digitallab.md.