Search Engine Marketing

search-engine-marketing-digitallab-1240x600

Ce este Google AdWords Search?
Este una din cele mai eficiente platforme de promovare online, care pe baza cuvintelor-cheie căutate de utilizatori, afișează anunțuri de publicitate în motorul de căutare Google.

În Moldova, aproximativ 77% din utilizatori folosesc Google ca motor de căutare. De aceea, anume Search este cea mai populară platformă de publicitate.

De ce ai nevoie de publicitate prin Google AdWords Search?
Platforma Google AdWords Search reprezintă cea mai accesibilă metodă de promovare online, prin care se afișează anunțurile doar utilizatorilor interesați să cumpere produsul sau să folosească serviciile pe care le oferi.

Avantajele publicității prin Google Search
1. Reclama apare doar persoanelor cu adevărat interesate de produsele/serviciile tale, pe baza cuvintelor-cheie setate în campanii.
2. Primești rezultate măsurabile și poți vedea impactul în real time. Campaniile oricând pot fi modificate și ajustate. Atât cuvintele-cheie, cât și bugetul zilnic.
3. Achitarea se efectuează per click, doar atunci când utilizatorul face click pe anunț și ajunge pe pagina de destinație.
4. Platforma permite să măsurăm conversii ca completarea unui formular, cumpărarea unui produs sau alte acțiuni dorite.
5. În plus, lista de utilizatori poate fi folosită pentru Remarketing, pentru a le aduce aminte că au vizitat website-ul tău și de a păstra legătura.

De ce să apelezi la Digital Lab?
Suntem agenție partener Google, cu specialiști certificați, ceea ce demonstrează că vom livra doar campanii publicitare de calitate. În plus, știm cum să creăm campanii și anunțuri care vând.

google-partener

Ai nevoie de promovare pe motoarele de căutare?
Contactează-ne la numărul 079 967 655 sau scrie-ne la adresa de email:  sales@digitallab.md pentru a solicita o strategie de plasare a publicității în motoarele de căutare.