Analiză UX

analiza-user-experience-digitallab-1240x600-final

Analiza UX (din engleză User Experience) reprezintă analiza experienței interacțiunii utilizatorilor cu un produs web (site, aplicație web). Sunt câteva aspecte care necesită a fi analizate dacă vorbim despre un site și anume: utilitatea acestuia pentru utilizatori, ușurința de utilizare și eficiența site-ului.

Reieșind din practicile și standardelor web, avem posibilitatea de a crea site-uri web comode utilizatorilor, site-uri care corespund celor mai bune practici (perfect pixel design, usability).

Scopul analizei experienței utilizatorilor pe site este de a determina elementele negative ale acestuia și înlocuirea cu cele mai comode și intuitive elemente atât la nivel de design cât și la programare care în rezultat vor îmbunătăți calitatea site-ului.

Calitatea unui site (design, funcționalitate, content) influențează comportamentul utilizatorilor, și anume – cu cât acesta este mai simplu, intuitiv și conține informație relevantă cu atât utilizatorilor le este mai ușor să facă anumite acțiuni (să facă o comandă online, să scrie un e-mail sau să contacteze compania).

Analiza UX te va ajuta să mărești numărul de contacte din partea clienților, respectiv a vânzărilor.

Sună acum la numărul 079 967 655 și solicită o consultanță din partea specialiștilor Digital Lab.