Faceți cunoștință – echipa Digital Lab!

echipa-digital-lab-iunie-2016

Hey, salut! Cel care ne citești, vrei să ne cunoști mai bine? Vrei să știi cine formează echipa Digital Lab? Află cine stă în spatele celei mai puternice echipe de promovare online.

Acesta este Paolo, Paolo Bortă.

paolo-borta-muse-manager

El este Muse Manager. Da, anume el ne inspiră în fiecare zi să facem cele mai frumoase lucruri pentru clienții noștri. La doar 28 de ani, a reușit să transforme piața online într-un adevărat câmp de luptă. Datorită lui, Google nu mai acceptă bannerele Flash, datorită lui, au apărut Gif-uri pe Facebook, datorită lui, Marketingul Digital e în continuă dezvoltare în Moldova.

Acesta este Mihai…

Mihai-bodarev-designer

Mihai nu întârzie la muncă și niciodată nu întârzie cu deadline-urile. Oricât s-ar strădui să facă un design ca la nimeni, de obicei iese ca la tăți, știți voi… clienții sunt de vină. Mihai are grijă de imaginea clienților dar și a companiei. Mihai e bravo! :)

Acesta este Victor…

cernomorcenco-victor-seo

Victor este pictor mare, dar mai exact el se ocupă de dezvoltarea proiectelor noi, menținerea celor vechi, de SEO și alte prostioare/chestioare. Mai pe scurt, Victor lucrează. Dacă nu ar fi el,  nu am avea unde direcționa traficul campaniilor de promovare.

Acesta este Eugen…

eugen-ganta-smm

Eugen este specialist în promovarea pe rețelele de socializare (SMM-șic). El cunoaște atât de multe lucruri încât poate crea postări pentru tinere mămici fără ca acestea să își dea seama că nu vorbesc cu o seamănă. Cîteodată Eugen are dedublare de personalitate dacă mult timp este concentrat asupra proiectelor pe care le gestionează. Bine că avem team-building-uri și Eugen poate să se detașeze de toate acestea, altfel l-am fi pierdut.

Aceasta este Daniela…

daniela-herta-smm

Daniela, la fel e SMM-șic :) și este foarte dedicată activităților sale de zi cu zi. Avem clienți de mare valoare la care lucrează la moment, iar postările create de ea ajung și peste hotarele țărișoarei noastre. Daniela se mândrește cu asta.

Acesta este Sergiu…

sergiu-cocieru-media-planner

Sergiu știe multe despre comportamentul utiliztorilor pe internet. Cum se zice, el este ”Bog Marketinga”. El știe când, unde și de ce trebuie de plasat bannere în mediul online. Gemius Explorer, Gemius Direct Effect, iPlanner nu sunt doar cuvinte pentru el. Dacă îl întrebi care e cea mai eficientă metodă de promovare pe internet, Sergiu va răspunde… plasare banerelor online folosind Programmatic.

Aceasta este Mihaela…

mihaela-munteanu-media-planner

Mihaela e ultima venită în echipă. La moment ea are grijă să învețe tot ce e mai bun de la Sergiu, dar în același timp ascultă cu o ureche și ce se mai petrece în oficiu. Mihaela vrea să devină cel mai bun media planner. Îi urăm mult succes!

Aceasta este Irina…

irina-peregudova-sem

Irina lucrează cu Google. Ea setează anumite task-uri în Google Adwords iar acesta le îndeplinește. Irina îl remunerează cu bani. Google este fericit. Datorită muncii depuse de Irina, Google a devenit partenerul nostru. :)

Acesta este Andrei…

andrei-haret-ceo

Andrei este șeful, the boss. Andrei are grijă de noi, să ne fie cald iarna și răcoare vara. El construiește toate strategiile de marketing digital și le monitorizează ca să fie implementate la cel mai înalt nivel.

Acum că ne cunoști mai bine, nu ezita să ne contactezi ca să lucrăm pentru tine, astfel ca tu și compania ta să beneficiați de cele mai bune rezultate.